Advocaten

DOROTA DYTRYCH


Advocaat

Geboren:          08 december 1981

Nationaliteit:    Belgisch / Pools

Telefoon:           03/345.85.45

E-mail:               info@adlegis.be 

Adres:                Justitiestraat 2 bus 8, 2018 Antwerpen


Profiel


Dorota Dytrych is geboren in Warszawa (Polen Rep.) en heeft in haar geboorteland haar lagere school beëindigd, waar zij steevast - toeval of niet- de 'kleine advocaat' werd genoemd.


In 1993 bracht het lot haar naar België, alwaar zij zich permanent heeft gevestigd en vervolgens de Belgische nationaliteit heeft aangenomen.


Na haar middelbare school in Antwerpen te hebben afgewerkt, bekwam zij in 2008 het diploma van Licentiaat / Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen (UA).


Eind 2008 werd Mr. Dytrych de allereerste Poolstalige advocaat aan de Balie van Antwerpen, bij het kantoor gespecialiseerd in personen- en familierecht in een internationaal kader. In 2009 en 2010 was Mr. Dytrych aangesloten bij de Balie van Brussel alwaar zij in een gerenommeerd Brussels kantoor tevens de Franstalige dossiers behandelde.


Tijdens haar stage en erna heeft ze grondige kennis verworven van het Internationaal Privaatrecht in het kader van Handelsrecht, Personen- en familierecht alsook verblijfsrecht en strafrecht. 


Ze was verbonden als advocaat aan de Brusselse afdeling van het kantoor LVP-Law (Voorheen Lafili, Van Crombrugghe & Partners), waar zij adviseerde aan multinationals en KMO's, met betrekking tot  handels-, contract- en vennootschapsrechtelijke aangelegenheden, vaak in een internationaal kader en dit zowel in het  Nederlands, Frans  als Engels.


Vervolgens werd Mr. Dytrych aangetrokken door een Internationaal Advocatenkantoor in Antwerpen teneinde de Poolse afdeling te leiden en behartigde zij dossiers in het Nederlands, Frans en Pools.

 

Hierna besloot Mr. Dytrych zich te verdiepen in het Bouwrecht en sloot zij zich aan bij een in dat domein gespecialeerd kantoor, waarbij zij in een nauwe samenwerking met een curator het Insolventie- en faillissementsrecht onder de knie kreeg.


Met een brede kennis van verschillende rechtsgebieden, die in realiteit steeds in elkaar overvloeien,  biedt Mr. Dytrych een bijzonder voordeel van overzicht en specialisatie, wat een strategisch voordeel is voor haar cliënteel.


Mr. Dytrych heeft ervaring opgedaan in grote kantoren vooraleer haar eigen kantoor te starten in 2012. Eerst onder benaming Advocatenkantoor DYTRYCH en thans onder de naam Adlegis, verdedigt Dorota Dytrych en haar team, de belangen van haar cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.


Ervaring

Mr. Dytrych heeft een brede juridische kennis opgedaan in gespecialiseerde en gerenommeerde kantoren, zowel in Vlaanderen als in Brussel.


Atlas advocaten - Advocaat

Hier heeft Mr. Dytrych zich verdiept in Personen- en familierecht binnen een Internationaal Kader (I.P.R.), Strafrecht en Verkeersrecht alsook het Aansprakelijkheidsrecht


LVP-Law Brussels (voorheen Laffili, Van Crombrugghe &Partners, thans onderdeel van Faber Inter Brussel)


Onder directe leiding van Mr. Nicole Van Crombrugghe behandelde Mr. Dytrych dossiers van Vennootschapsrechtelijke en Handelsrechtelijke aard in een Internationaal kader.


A-law Advocaten International Law Firm


Mr. Dytrych droeg de verantwoordelijk voor de Poolse afdeling binnen het advocatenkantoor.


Lawcity.be


Verdediging in rechte van architecten, promotoren en aannemers in het kader van bouwgeschillen.

Opleiding

Universiteit Antwerpen 2008

Master in Rechten / Licentiaat in de Rechten

Maak een afspraak

Een consultatie kan enkel op afspraak. Wij werken graag stipt en vragen uw medewerking:


Annulaties dienen 24uur op voorhand te gebeuren, zoniet wordt een vergoeding aangerekend van 75,00 EUR.


Een afspraak geldt voor één persoon. Er wordt een tijdslot per cliënt voorzien:  het is dus niet steeds mogelijk om meerdere problemen tijdens één consultatie te bespreken.

Afspraken kunnen enkel telefonisch worden gemaakt op het kantoornummer : +32 33 45 85 45


Meld u tijdig aan, breng steeds uw identiteitskaart en eventueel documenten betreffende uw juridische vraag.  Betalen kan op voorhand mits overschrijving op het rekeningnummer BE 69 3630 4391 5778, cash en via de Bancontact App  (geen gewone Bancontact). 

Adres

Justitiestraat 2 bus 8

2018 Antwerpen

België


E-mail

info@adlegis.be


Telefoon

+32(0)3 345 85 45


Fax

+32(0)3 345 85 25

Contact formulier