Advocaten

Adlegis Advocaten Antwerpen

          


Justitiestraat 2 bus 8                   T. +32 (0)3 345 85 45

2018 Antwerpen                             F. +32 (0)3 345 85 25     

België                                                E. info@adlegis.be


Openingsuren kantoor Antwerpen

Ma - Don:  9:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

Vrij:  9:00 - 13:00 

Zaterdag, Zondag en Feestdagen: Gesloten. 

Kantoor  Sint-Niklaas: enkel na afspraak.

Geboren:         08 december 1981

Nationaliteit:    Belgisch / Pools

Phone:            (0)3 - 334 85 45

Email:              info@adlegis.be

Address:         Justitiestraat 2 bus 8, 2018 Antwerpen


DOROTA DYTRYCH


Advocaat

Profiel


Dorota Dytrych is geboren in Warszawa (Polen Rep.) en heeft in haar geboorteland haar lagere school beëindigd, waar zij steevast - toeval of niet- de 'kleine advocaat' werd genoemd door haar leerkrachten.


In 1993 bracht het lot haar naar België, alwaar zij zich permanent heeft gevestigd en vervolgens de Belgische nationaliteit heeft aangenomen.


Na haar middelbare studies in Antwerpen te hebben afgewerkt, bekwam zij het diploma van Licenciaat / Master in de Rechten in 2008 aan de Antwerpse Universiteit (UA).


Eind 2008 werd Mr. Dytrych de allereerste Poolstalige advocaat aan de Balie van Antwerpen, bij het kantor gespecialisser in personen- en falilierecht in hetin een internationale kader. In 2009 en 2010 was Mr. Dytrych lid van de Balie van Brussel alwaar zij in een gerenomeerd Brussels kantoor tevens de franstalige dossiers behandelde.


Tijdens haar stage en erna heeft ze grondige kennis verworven van het Internationaal Privaat recht in het kader van personen- en familierecht en verblijfsrecht alsook in het kader van handelsrecht en strafrecht. 


Ze was verbonden als advocaat aan de Brusselse afdeling van het kantoor LVP-Law (Voorheen Lafili, Van Crombrugghe & Partners), waar zij adviseerde aan mulitnationals en KMO's, met betrekking tot  handels-, contract- en vennootschappenrechtelijke aangelegenheden, vaak in een internationale kader en dit zowel in het  Nederlands, Frans  als Engels.


Vervolgens werd Mr. Dytrych aangetrokken door een Internationaal Advocatenkantoor in Antwerpen teneinde een Poolse afdeling heirvan te leiden en behartigde zij dossiers in het Nederlands, Frans en Pools.


Vervolgens besloot Mr. Dytrych zich aan te sluiten bij een katnoor gespecialisserd in bouwrecht, teniende zich te verdiepen in dit rechtsdomein.


Mr. Dytrych heeft ervaring opgedaan in grote kantoren vooraleer haar eigen kantoor te starten in 2012. Eerst onder benaming Advocatenkantoor DYTRYCH en thans onder de naam Adlegis, verdedigt Dorota Dytrych en haar team, de belangen van haar cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.

 

Ervaring

Mr. Dytrych heeft een brede juridische kennis die zij heeft opgedaan in gespecialiseerde en gerenomeerde kantoren., zowel in Vlaanderen als in Brussel.


Atlas advocaten - Advocaat

Hier heef Mr. Dytrych zich verdiept in Personen- en familiercht binnen een Internationaal Kader (I.P.R.), Starfrecht en Verkeersrecht aslook het aanprekelijkheidsrecht.


LVP-Law Brussels (voorheen Laffili, Van Crombrugghe &Partners, thans onderdeel van Faber Inter Brussel) - Advocaat


Onder directe leiding van Mr. Nicole Van Crombgrugghe behandelde Mr. Dytrych dossiers van Vennootsschapsrechterlijke en Handelsrechterlijke aard in een Internationaal kader.


A-law Advocaten International Law Firm


Mr. Dytrych was verantwoordelijk voor de Afdeling "Polen" binnen het advocatenkantoor.


Lawcity.be


Verdediging in rechte van architeten, promoteren en aannemers in het kader van bouwgeschillen.

Opleiding

Universiteit Antwerpen 2008

Master in Rechten / Licenciaat in de Rechte

Contact